«Πετυχημένος ο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, ήταν θεμα κουλτούρας - Χωρίς τα λεφτά του Champions League είναι δύσκολα»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φρανκ Ζουέλα όπου και μίλησε για την πορεία του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά για να ξαναμπεί στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Θεωρώ πως η παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν τέλεια. Η ομάδα βγήκε δεύτερη. Γενικότερα η Πορτογαλία είναι το κέντρο της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο. Πολλοί μιλούν την γλώσσα, μπορείς να συνεννοηθείς με Βραζιλιάνους και Ισπανούς. Αυτό βοήθησε τον Φερέιρα στην προσαρμογή του για να επικοινωνεί καλύτερα με παίκτες, παρότι ο ίδιος δεν έχει την ίδια κουλτούρα και γλώσσα με την Ελλάδα».

Για τον ΠΑΟΚ και για το κυνήγι του πρωταθλήματος: «Όταν μια ομάδα έχει περάσει από επιτυχία πρέπει να έχει καινούργιους στόχους. Δεν παίζει τώρα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να υπάρχει συνείδηση και να ξέρουμε τι μας γίνεται. Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι συνηθισμένος σε αυτό. Ο κ. Σαββίδης έπρεπε να αναπροσαρμόζει τους στόχους του, γι' αυτό δεν πετυχαίνει. Αν δεν παίρνεις τα λεφτά από το Champions League, από που θα μπουν τα λεφτά; Δεν είναι μυστικό, είναι ξεκάθαρο».

Για το αν ο Φερέιρα μπορεί να κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες: «Πιστεύω πως μπορεί να το πάρει. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, εκεί όλα μπορούν να γίνουν. Δείχνει ότι θα το καταφέρει με την πορεία που έχει κάνει μέχρι στιγμής».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.