Ζουέλα: «Ο Ρονάλντο πρέπει να συμβιβαστεί με τον ρόλο του»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Φρανσίσκο Ζουέλα και μίλησε για την πορεία της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Φερνάντο Σάντος και αν οι Ίβηρες μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Για τον Σάντος: «Σίγουρα ο Σάντος θα μπορούσε να δώσει κι άλλα πράγματα στην Ελλάδα όπως κάνει στην Πορτογαλία. Όταν μαθαίνεις πράγματα από άλλο λαό εξελίσσεσαι ως προπονητής. Δείτε τι έκανε ο Μουρίνιο. Είναι θέμα παιδείας όχι ταλέντου και υλικού, όλα αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν και τους δόθηκαν εφόδια, κανείς δεν γεννήθηκε ταλέντο».

Για το ζήτημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ο Κριστιάνο ξέρει ποιος είναι, είναι απλός και ταπεινός. Αυτό που δεν έχει ζήσει το ζει τώρα, να πάει στον πάγκο. Ναι είναι ο καλύτερος αλλά θα πάει στον πάγκο. Είναι καινούργια πράγματα. Ο άνθρωπος εξελίσσεται με τα προβλήματα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Δεν μπορεί να κάνει κάτι, πρέπει να δεχτεί ότι δε θα τον βάζουν. Έτσι είναι, δεν είναι ότι δεν αγαπάνε, πρέπει να συμβιβαστεί με τον ρόλο του. Για ποιο λόγο να τον αδικεί ο Σάντος. Αν πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει με το Μαρόκο θα τον βάλει, δεν είναι εναντίον του. Δεν είναι θέμα ηλικίας ο Πέπε είναι 40 χρονών. Όταν κρίνει ο προπονητής θα σε βάλει». 

Αν μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ η Πορτογαλία: «Μπορεί. Μετά τα ματς με το Μαρόκο θα είναι τα δύσκολα. Είτε με την Αγγλία η τη Γαλλία και ο τελικός. Η Βραζιλία παίζει με το μυαλό φέτος όχι μόνο με το ταλέντο, είναι πιο ώριμοι. Κατάλαβαν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο σάμπα. Πάνε αυτά. Αλλάζουν τα πράγματα και όποιος δεν προχώρα, μένει πίσω. Έτσι είναι η ζωή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.