Ζουέλα: «Ο Ράφα Σοάρες είναι ποιοτικός παίκτης, μοιάζει στον Λίνο»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Ζουέλα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το μεταγραφικό στόχο του "Δικεφάλου" τον Ράφα Σοάρες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ράφα Σοάρες: «Είναι ένας παίκτης που έχει μεγαλώσει σε top ομάδες της Πορτογαλίας, όπως η Πόρτο, είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, γι' αυτό ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πάρει, όπως παλιότερα με άλλους Πορτογάλους που έχει φέρει.

Για να κρατηθείς τόσα χρόνια σε αυτό το επίπεδο, που παίζει ο Σοάρες, πρέπει να έχεις τα προσόντα. Ο κ. Μπότο είναι εξαιρετικός στο σκάουτινγκ, ξέρει το χώρο». 

Για το αγωνιστικό του στιλ: «Μοιάζει λίγο με Λίνο το στιλ του, είναι μπακ το οποίο μπορεί να ανέβει στην επίθεση».

Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ, το μόνο που μπορώ να πω είναι πριν αναλάβει οποιοδήποτε πόστο θα είναι καλύτερο να εκπαιδευτεί εκτός ομάδας, για να έχει τη δική του αντίληψη, γιατί αν δεν έχεις τη δική σου αντίληψη θα βλέπεις αυτά που βλέπουν οι άλλοι. 

Παράδειγμα ο Μπότο έχει εκπαιδευτεί πάνω στο σκάουτινγκ σε άλλες ομάδες, έχει εμπειρική γνώση, αλλά η εκπαίδευση βοηθάει, βλέπεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, δεν ρισκάρεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.