«Ο Μήτρογλου θα βάλει 10 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Ενθουσιασμός έχει προκαλέσει στους φίλους του Άρη η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου. Ο πρώην συμπαίκτης του, Φρανκ Ζουέλα, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου και μίλησε για την συγκεκριμένη κίνηση και για το τι μπορεί να προσφέρει ο ποδοσφαιριστής στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τον Μήτρογλου: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και φυσικά είναι ένας μεγάλος γκολτζής. Ίσως είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός τα τελευταία 10 χρόνια».

Για την αγωνιστική του απραξία: «Σίγουρα θέλει έναν χρόνο προσαρμογής. Όταν ξέρεις να βάζεις γκολ δεν το ξεχνάς. Ξέρει το πρωτάθλημα, θα θέλει λίγο χρόνο. Δεν νομίζω να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν υπάρχει πολλή πίεση στον Άρη, η ομάδα δεν παίζει στην Ευρώπη, δεν είναι Ολυμπιακός με όλο τον σεβασμό που τρέφω για το σύλλογο. Ο Μήτρογλου ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορεί να βάλει 10 γκολ μέχρι το τέλος της χρονιάς με την φανέλα της ομάδας. Για να έρχεται σίγουρα ξέρει πως μπορεί να πετύχει αλλιώς δεν θα ερχόταν».

Για τον Καγκάβα και την επικείμενη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ: «Δεν τον ξέρω προσωπικά, δεν μπορώ να κάνω σχόλιο για έναν παίκτη που δεν τον γνωρίζω. Δεν θέλω να αναφέρω κάποια ποδοσφαιρική γνώμη».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.