Ζουέλα: «Μπορεί να ονειρεύεται έναν ευρωπαϊκό τίτλο ο ΠΑΟΚ, αρκεί να είναι ταπεινός»

Metrosport Team19 Μαρτίου 2024

Για τις μάχες του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ κι αν ο Δικέφαλος μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Conference League, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των ''ασπρόμαυρων'', Φρανσίσκο Ζουέλα. 

''Τέτοια παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και ξεχωριστά για τους παίκτες. Με βάση την κλήρωση είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να φτάσει όχι μόνο στα ημιτελικά, αλλά και στον τελικό του Conference League. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια αλλά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να ονειρεύονται ακόμα κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνουν ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες, αλλά γενικά σε όλη την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αν είναι σοβαρός, ταπεινός και συγκεντρωμένος μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. 

Δεν έχω εικόνα της Μπιρζ, αλλά με έναν παλιό μου συμπαίκτη που μίλησα χθες και γνωρίζει αρκετά καλά τον βελγικό σύλλογο, μου είπε ότι η κατάσταση εκεί είναι μπερδεμένη. Όσον αφορά τον πρώτο προημιτελικό θα πρέπει ο Δικέφαλος να προσέξει να μην δεχτεί κάποιο γκολ''. 

Για την τρομερή εμφάνιση του Κουλιεράκη στη ρεβάνς με τη Ντιναμό: ''Ο Κουλιεράκης βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και απέδειξε με την εμφάνιση που έκανε τι μπορεί να προσφέρει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να βοηθάει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.