Ζόρντι Κρόιφ: Πήρε και επίσημα προαγωγή στην Μπαρτσελόνα

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2022

Το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ανανέωσε ο Ζόρντι Κρόιφ, το οποίο συνοδεύτηκε με την προαγωγή του σε τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Ως παίκτης παρότι πήρε της ευκαιρίες του με την φανέλα των Μπλαουγκράνα, δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση τον θρυλικό πατέρα του, αφού είχε την ικανότητα να σταθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού, περνώντας το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του σε μικρομεσαίες ομάδες. Ως μέλος του τεχνικού επιτελείου όμως αποδεικνύεται πολύτιμος και ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα τον επιβράβευσε με προαγωγή αλλά και ανανέωση συμβολαίου.

Ο Ολλανδός, μέχρι την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ήταν ένα απλό μέλος του τεχνικού επιτελείου, όμως από την 1η Ιουλίου υπηρετεί την θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον ίδιο να έχει ενεργό ρόλο τόσο στις αφίξεις ποδοσφαιριστών, με τα ονόματα των Λεβαντόφσκι και Ραφίνια να ξεχωρίζουν, όσο και σε 14 αποχωρήσεις.

Ουσιαστικά, σήμερα απλώς επισημοποιήθηκε η προαγωγή του, ενώ η διάρκεια του νέου του συμβολαίου δεν έγινε γνωστή, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα είναι παραπάνω από μονοετής.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.