Ζωντανός ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Καλαϊτζής17 Απριλίου 2021

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής έμεινε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα λύγισε την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1. 

Μ΄ αυτό το τρίποντο, οι Αγρινιώτες ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ πλησίασαν στον πόντο τον 13ο ΟΦΗ. 

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη στο αυτογκόλ του Λισγάρα στο 84΄. Ο Ντάλσιο έκανε ωραία τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ματσόλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, ο Βέρχουλστ έκανε την επέμβαση και ο Λισγάρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, γράφοντας το 1-0.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης, Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς (34' Καρασαλίδης), Περέιρα (63' Ντάλτσιο), Εντινγκά, Ντίαζ (81' Καρέλης), Ντουάρτε, Μεντόσα, Αριγίμπι (63' Μπαρμπόσα), Βέργος (63' Ματσόλα)

Απόλλων Σμύρνης (Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντομίγνκες, Χουχούμης, Κολ (88' Ρώσση), Φατιόν, Σλίβκα, Φερνάντεθ (78' Μουνιέ), Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (66' Ντάουντα)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.