«Ζωντανή» μόνο με νίκη η Εθνική

Γιάννης Τσερβίνης05 Σεπτεμβρίου 2021

Εχοντας ως… παράσημο την πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό της Βασιλείας απέναντι στην Ελβετία-που συνοδεύτηκε ωστόσο με άδικη ήττα- η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (5/9, 21:45) το Κόσοβο στην Πρίστινα. Αναμέτρηση στην οποία λόγω και της δεινής βαθμολογικής θέσης της Εθνικής δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών, με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Με το απόλυτο άλλωστε απέναντι σε Κόσοβο και Σουηδία την Τρίτη η «γαλανόλευκη» θα μπει δυνατά στη διεκδίκηση μία εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Ο σημερινός της αντίπαλος μπορεί να μην… τρομάζει, ωστόσο αποτελεί ένα σκληροτράχηλο σύνολο που διαθέτει και πολύ καλή ψυχολογία, μετά την πρώτη νίκη στον όμιλο επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’ τ Σχιπ δεν υπολογίζει στον Χρήστο Τζόλη που δεν είναι έτοιμος και καταβάλλει προσπάθεια για να τεθεί στη διάθεση του Ολλανδού για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Σουηδία. O ολλανδός τεχνικός πάντως δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρατάξει τετράδα στην άμυνα και όχι σχήμα με τρεις στόπερ.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία στον όμιλο

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τον 2ο όμιλο και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Κόσοβο-Ελλάδα 21:45

Ισπανία-Γεωργία 21:45

Βαθμολογία

1. Σουηδία 9 (6-1)

---------------------------

2. Ισπανία 7 (7-5)

---------------------------

3. Κόσοβο 3 (2-6)

4. Ελλάδα 2 (2-2)

5. Γεωργία 1 (2-2)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.