«Ζωντανή» η ΑΕΚ για την Ευρώπη, πέρασε από τα Γιάννενα

Metrosport Team18 Απριλίου 2022

Τη νίκη που χρειαζόταν ώστε να μην χάσει την επαφή του με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό σημείωσε η ΑΕΚ στα Γιάννενα. Επιβλήθηκε του ΠΑΣ με 3-2 στο τελευταίο ματς της 5ης αγωνιστικής των play off της Superleague.

Η «Ένωση» έβαλε τις βάσεις της νίκης της προηγούμενη με 2-0 στο ημίχρονο. Σημείωσε ένα γκολ στην αρχή με τον Κριχόβιακ στο 4’ και ένα ακόμη στο τέλος του με τον Ρότα στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να μειώσει με τον Περέα στο 52’ όμως ο Αραούχο έβγαλε την πίεση από την ΑΕΚ αξιοποιώντας ενέργεια του Λιβάι Γκαρσία με σουτ μέσα από την περιοχή στο 69’ και κάνοντας το 1-3. Ο Περέα «χτύπησε» και στις καθυστερήσεις μειώνοντας στο 2-3 αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Σνάιντερ (62' Μορέιρα), Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (78' Κόντε) – Ντομίνγκεθ, Περέα.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι (78' Σιμόες), Κριχόβιακ (88' Σάκχοφ), Μάνταλος – Γκαρσία (84' Σβάρνας), Αραούχο (88' Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ.

Η ΑΕΚ ανέβηκε στους 51 βαθμούς και έπιασε τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον Άρη...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.