«Ζωντανές» οι ελπίδες του ΠΑΟΚ για τον Χόουζ

Γιώργος Πετρίδης13 Ιανουαρίου 2020

Ο πολύπειρος Αμερικανός σέντερ βλέπει θετικά την προοπτική της Ευρώπης και του ΠΑΟΚ ενώ η απάντηση του αναμένεται ακόμη και στη διάρκεια της βραδιάς. Οι ενδείξεις είναι θετικές και δημιουργούν αισιοδοξία στο “παλατάκι”.

Η προσέγγιση έγινε στις τελευταίες ώρες του 2019, ο παίκτης δεν φάνηκε από την αρχή να απορρίπτει την πρόταση του ΠΑΟΚ και μένει να δώσει την οριστική απάντηση του. Ο Σπένσερ Χόουζ σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr βλέπει θετικά την προοπτική του Δικεφάλου, όχι για οικονομικούς λόγους αλλά γιατί του ανοίγει την πόρτα για την Ευρώπη, ίσως και για την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την οικονομική άνεση που τους προσφέρει η παρέμβαση της οικογένειας Σαββίδη, εισπράττουν θετικά μηνύματα που μένει να μετουσιωθούν σε μία θετική απάντηση. Ακόμη και στη διάρκεια της βραδιάς και σε κάθε περίπτωση μέχρι αύριο, ο Χόουζ θα απαντήσει και εφόσον πει το “Ναι” στον ΠΑΟΚ θα πάρει άμεσα το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Το τοπίο δεν είναι πάντως ξεκάθαρο σχετικά με τον παίκτη που θα αντικαταστήσει, εφόσον βέβαια απαντήσει θετικά. Η λογική λέει ότι αυτός θα είναι ο Νόουλς αφού διαφορετικά η ομάδα θα γεμίσει με “βαριά” κορμιά ωστόσο τα στοιχεία που δίνει ο Μπαχαμέζος στην ομάδα σε συνδυασμό με την αστάθεια άλλων ξένων παικτών (Μπεστ, Ουίγκινς) αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.