Ζωμένος: «Δείξαμε ότι δεν ήμασταν για τα πλέι άουτ»

Χρήστος Λιάπης11 Απριλίου 2024

O Ιάσων Αυγής ανανέωσε τη συμμετοχή του στα πλέι  άουτ τερματίζοντας μάλιστα πρώτος σε αυτή τη διαδικασία αγώνων. Ο προπονητής του Ηλίας Ζωμένος για την παρουσία της ομάδας του στο Πρωτάθλημα επισήμανε:

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη. Πετύχαμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στις λεπτομέρειες δεν προκριθήκαμε στον τελικό.

Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στα πλέι οφ αλλά κάποια ατυχή αποτελέσματα μας το στέρησαν. Δείξαμε ότι δεν ήμασταν για τα πλέι άουτ, άλλωστε σε αυτή τη διαδικασία αγώνων τερματίσαμε αήττητοι και πρώτοι με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, τον συνεργάτη μου τον Δημήτρη Ζωμένο και τη διοίκηση τον κ. Παρασκευόπουλο, Αγαθαγγελίδη, Χαλκίδη και το χωριό όλο που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε». Για τη συνέχεια επισήμανε: «Η διοίκηση έχει ΓΣ τώρα. Τον πρώτο λόγο για τη συνέχεια έχει η ομάδα μου αλλά θα δούμε τι θα γίνει». 

Ακόμη είπε: «Θα πρέπει έγκαιρα η Ενωση, πριν το τέλος Ιουνίου, να μας ενημερώσει για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και την έναρξη του. Να μπορέσουν να κάνουν οι ομάδες τον προγραμματισμό τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.