Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τι απαντά για τις φήμες χωρισμού από τον Καραναστάση

Metrosport Team09 Απριλίου 2024

Στις φήμες χωρισμού της από τον σύντροφό της και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντή Καραναστάση, απάντησε η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, πρόκειται για ακόμη μια χυδαία επίθεση, καλώντας τους πολίτες να μην πιστεύουν τα «παραπέτασμα παραπληροφόρησης».

«Υποσχεθήκαμε να υπερασπιστούμε τους πολίτες, διεκδικούμε δικαιοσύνη. Κάνουμε 1.000 πράγματα και προβάλετε ένα. Πασχίζουμε ώστε να μάθουν οι πολίτες τις παρεμβάσεις μας. Γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, γι’αυτο επιχειρειται μια χυδαία επίθεση σε εμένα και Διαμαντή Καραναστάση.

 Μην ακούτε ψευδή δημοσιεύματα και παραπλάνηση. Ζήτησα απαντήσεις για μπάζωμα. Ζήτω απαντήσεις, να μην έχουμε Τεμπη του αέρα. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή σιωπής στα ΜΜΕ. Μεγάλη ευθύνη και της ΕΡΤ. Περιμένουμε πολλές επιθέσεις.

Δεκατέσσερις φορές κατέθεσα επίκαιρες ερωτήσεις στον κ. Μητσοτάκη για τις γυναικοκτονίες. Ανάλγητη έλλειψη προστασίας στην περίπτωση της Κυριακής», ανέφερε σε δήλωσή της η κα. Κωνσταντοπούλου. 

Παράλληλα, τόνισε ότι όσες επιθέσεις και λάσπη κι αν δεχθεί, θα επιμένει στο έργο της. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.