Ζόαν Σάστρε: Όταν βρισκόταν στα... «μπλοκάκια» των Ρεάλ, Μπάρτσα και Μάντσεστερ (όχι τώρα...)

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2022

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ, αποκτώντας ως δανεικό με οψιόν αγοράς τον Ζοάν Σάστρε από την Μαγιόρκα.

Ο 24χρονος Ισπανός έρχεται για να προσθέσει ποιότητα στα δεξιά της άμυνας, έχοντας υψηλές παραστάσεις αγωνιζόμενος τόσο στη δεύτερη όσο και στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Αυτή μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο Ζοάν Σάστρε θα αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο, πέραν της Μαγιόρκα, καθώς παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων στο παρελθόν, ο δεξιός μπακ δεν είχε αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του.

Πάντως, το 2018 η καριέρα του πήγε να... «απογειωθεί», καθώς προερχόταν από μια εξαιρετική σεζόν στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας και αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης είχαν σημειωμένο το όνομά του στις λίστες τους.

Δημοσιεύματα της εποχής, ανέφεραν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 20χρονο τότε ποδοσφαιριστή, ο οποίος θεωρούνταν μεγάλο project, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ είχαν στείλει σκάουτερ για να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Πέραν των προαναφερθέντων ομάδων, ενδιαφέρον υπήρξε και από Γερμανία μεριά, με το Αμβούργο και την Γκλάντμπαχ να βάζουν στα «ραντάρ» τους τον ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά, ο Σάστρε έμεινε στην Μαγιόρκα, αποτελώντας βασική μονάδα για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο φέτος έχασε τη θέση του βασικού, από τον Πάμπλο Μαφέο, με αποτέλεσμα να επιθυμεί ο ίδιος την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.