Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Θέλω η Αργεντινή να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω Μέσι»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το Παγκόσμιο Κύπελλο με μόλις 8 χώρες να απομένουν. Οι... διαφορές τους θα λυθούν αύριο (9/12) και το Σάββατο (10/12) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει από 2 αναμετρήσεις την ημέρα στις 17:00 και στις 21:00.


Ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται σε αυτό και κλήθηκε να προβλέψει τον πιθανό νικητή έδωσε μια και ξεκάθαρη απάντηση. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος απάντησε: «Θέλω η Αργεντινή να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Λιονέλ Μέσι». Πρώτο... εμπόδιο για τον Αργεντινό σουπερ σταρ, η Ολλανδία αύριο (9/12, 21:00) με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά εκεί όπου θα βρει είτε την Βραζιλία είτε την Κροατία.

Ωστόσο πρόκειται για μια πρόβλεψη που ίσως έχει πιθανότητες επαλήθευσης αφού ο Σουηδός είχε δώσει την απάντηση στην ερώτηση ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ, ο καλύτερος παίκτης, η μεγαλύτερη έκπληξη, αλλά και η αποκάλυψη του Μουντιάλ, ο Σουηδός έδωσε για όλα ένα μόνο όνομα: Ολιβιέ Ζιρού. Με τον Γάλλο φορ και συμπαίκτη του να κάνει όντως ένα καλό τουρνουά εκμεταλλευόμενος την απουσία του Καρίμ Μπενζεμά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.