Ζίβκοβιτς: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Γιώργος Ζαΐρης06 Μαΐου 2021

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ προσπέρασε τον Αρη και βρίσκεται μόνος δεύτερος και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σημαντική συνεισφορά σε αυτό το τρίποντο είχε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο εξτρέμ να κάνει ακόμη ένα καλό παιχνίδι. Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά:

Αν σκέφτονται ήδη τον τελικό: «Ο τελικός του Κυπέλλου είναι σε 15 ημέρες, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, όπως κάναμε και απέναντι στην ΑΕΚ. Ήταν σημαντικό για εμάς που κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις τέσσερις νίκες επί της ΑΕΚ σε 45 μέρες: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζουμε το παιχνίδι μας και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Έτσι έρχονται τα αποτελέσματα και οι νίκες που είναι το ζητούμενο για εμάς».

Για τις δικές του επιδόσεις: «Δεν παίζω μόνος μου, παίζουμε σαν ομάδα και είναι πολύ σημαντικό. Το σημαντικό δεν είναι ποιος σκοράρει, αλλά το να παίζουμε ως ομάδα και όταν νικάμε, νικάμε ως ομάδα».

Για το αν φέτος ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του: «Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα ματς. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ: «Ναι, θα το ήθελα. Θα δούμε τι θα γίνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.