Ζίβκοβιτς: «Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη Λιόν για την οκτάδα»

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2026

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπέτις, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε ότι ο Δικέφαλος θα τα δώσει όλα απέναντι στη Λιόν για να βρεθεί στην οκτάδα της League Phase του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα και ο Θεός μας επιβράβευσε με μία νίκη που αξίζαμε απόλυτα».

Για το γκολ που πέτυχε και την νίκη: «Τα νούμερα είναι καλά για έναν ποδοσφαιριστή, όμως το πιο σημαντικό σήμερα είναι ότι δώσαμε τα πάντα και κερδίσαμε».

Για την οκτάδα της League Phase: «Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Λιόν για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το που αφιερώνει το γκολ του: «Στα παιδιά μου και την γυναίκα μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.