«Ζίβκοβιτς όπως Talisca και Maxi Pereira;»

Γιώργος Ζαΐρης12 Σεπτεμβρίου 2020

Η πιθανή παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον αγώνα της Τρίτης (15/9, 21.00) με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπενφίκα, κάνει τα πορτογαλικά ΜΜΕ να θυμηθούν παίκτες που θέλησαν να πάρουν εκδίκηση από τους "αετούς" όταν αποχώρησαν από την ομάδα. 

Η Ο Jogo στην ηλεκτρονική της έκδοση έκανε ένα σχετικό αφιέρωμα. "Ο Ζίβκοβιτς έπαιξε χθες με τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να παίξει με τη Μπενφίκα. Θέλει να πάρει την... εκδίκηση του για το ότι έφυγε από την ομάδα και αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν με άλλους δυο παίκτες" σημειώνει. 

Ο πρώτος είναι ο Maxi Pereira καθώς το 2015 η Μπενφίκα δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο και η Πόρτο τον απέκτησε. Αγωνίστηκε βασικός σε νίκες των "Δράκων" απέναντι στην προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος είναι ο Talisca. Ο Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί στην Μπενφίκα, δεν υπολογίζονταν και πήρε μεταγραφή στην Μπεσίκτας. 

Σε αγώνα για το Europa League το 2016 αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, ήταν εξαιρετικός και το ματς είχε έρθει ισόπαλο 3-3. Για αυτό και ο Πορτογάλος δημοσιογράφος σημειώνει πως ήδη δυο πρώην παίκτες της Μπενφίκα πήραν την εκδίκηση τους και το ίδιο θα θελήσει να κάνει και την Τρίτη ο Ζίβκοβιτς!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.