Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Μεγάλο βήμα το Μουντιάλ, εξαιρετικός παίκτης ο Κωνσταντέλιας»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2022

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στην κάμερα της Nova για την κλήση του στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και το ταλέντο του νεαρού εξτρέμ του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοσή του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Για την παρουσία του στο Μουντιάλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου, είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Το περίμενα και το ήθελαν να το ζήσω αυτό, προς το παρόν να επικεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε».

Για τις δύο τελευταίες νίκες του ΠΑΟΚ και την εμφάνιση της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τους παίκτες, οι νίκες δίνουν ψυχολογία, τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν σε μία καλή στιγμή, έχει βελτιωθεί η ψυχολογία μας, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και αύριο».

Για την μεγάλη αποχή του από το σκοράρισμα: «Δεν με αγχώνει αυτό, εγώ δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα. Σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να έρθει το γκολ».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει μεγάλο ταλέντο, χρειάζεται δουλειά, γιατί είναι πολύ νέο, αλλά αν δουλέψει σκληρά και σωστά έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά ακόμα και τώρα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.