Ζίβκοβιτς για Μιχαηλίδη: «Είναι ο νέος Νέστα»

Metrosport Team02 Απριλίου 2020

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα δημόσια έχει χαρακτηρίσει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό ως τον καλύτερο παίκτη της Κ19.

Σήμερα ήταν η σειρά του Ζίβκο Ζίβκοβιτς να αποθεώσει τον Γιάννη Μιχαηλίδη σε διαδικτυακή κουβέντα που είχε με Έλληνες αλλά και Σέρβους ποδοσφαιρόφιλους.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος: «Ξεκάθαρα ο Μιχαηλίδης! Είναι ο νέος Νέστα!».

Ο Ζίβκο ρωτήθηκε για τους οπαδούς του Δικεφάλου: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου! Για μένα είναι σαν αδέρφια μεγάλωσα με το ασπρόμαυρο χρώμα από μικρός!», ενώ είπε πως όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο θα βρεθεί στη Θύρα 4 για να τραγουδήσει το «ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα».

Δεν θέλησε να διαλέξει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παρτιζάν: «Πρέπει να διαλέξω; Είναι το ίδιο για μένα...».

Ρωτήθηκε για το ποιος είναι καλύτερος προπονητής, ο Φερέιρα ή ο Λουτσέσκου και απάντησε: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί προπονητές!».

Ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό: «Όχι βέβαια! Ποτέ δεν θα έπαιζα σε αυτή την ομάδα! Όσοι με γνωρίζουν, το ξέρουν καλά».

Τέλος, μίλησε για τη διαχείριση που κάνει πριν από έναν αγώνα: «Δεν νιώθω πίεση πριν από τα παιχνίδια. Βγαίνω έξω και κάνω τη δουλειά μου. Σαφώς υπάρχει αδρεναλίνη αλλά σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω...».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.