Ζίβκοβιτς: «Αξίζαμε το Κύπελλο, όλοι είδατε τι έγινε»

Metrosport Team22 Μαΐου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

Στεναχωρημένος από την απώλεια του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε στο metrosport.gr και μίλησε για τον χθεσινό τελικό με τον Παναθηναϊκό ενώ έκανε και τον απολογισμό της σεζόν για τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς:

Για το πώς αισθάνεται για το αποτέλεσμα του τελικού: «Γνωρίζω πως αισθάνεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ και εμείς αισθανόμαστε το ίδιο για το αποτέλεσμα του τελικού. Τι μπορούμε να πούμε περισσότερο; Όλοι είδατε τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή και τις αποφάσεις του, τις φάσεις που έγιναν και το πότε πήγε ή δεν πήγε στο VAR.

Θέλω να αναφερθώ και να κάνω focus στο ποδοσφαιρικό κομμάτι της αναμέτρησης. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ που θα άλλαζε τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν άτυχοι στον τελικό, αν και σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να μάθουμε μετά από αυτή την εμπειρία».

Για το τι κρατάει από την σεζόν που τελείωσε: «Ήταν μια πολύ μεγάλη σεζόν για όλους μας, σχεδόν… ατελείωτη και μέσα από τα τόσα παιχνίδια που παίξουμε, έχουμε μάθει αρκετά. Έχουμε γίνει καλύτεροι παίκτες, καλύτεροι άνθρωποι μετά τα όσα ζήσαμε αυτή την σεζόν. Πιστεύω ότι πλέον είμαστε μια πολύ έμπειροι ομάδα και θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις δυσκολίες που θα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Δώσαμε το 200% για να πάρουμε αυτό το Κύπελλο, αλλά παρά το γεγονός ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και φτιάξαμε τις φάσεις ακόμα και για να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε. Μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις στην ζωή και στο ποδόσφαιρο. Δικαιούμασταν ένα γκολ που θα έκανε το παιχνίδι εντελώς διαφορετικό».

Για το αν είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη η σεζόν για τον ΠΑΟΚ: «Είναι αρκετά δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό και να δώσουμε μια λέξη το συμπέρασμα για μια σεζόν ολόκληρη. Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ και ατομικά και ομαδικά αυτή την σεζόν, έχοντας βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Αξίζαμε κάτι παραπάνω φέτος, αξίζαμε αυτό το Κύπελλο. Είναι παράξενο που δεν πήραμε αυτόν τον τιτλό γιατί και στον τελικό και σε όλη την διοργάνωση ήμασταν καλύτεροι».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να παρουσιαστεί καλύτερος στην νέα σεζόν: «Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά ενόψει της νέας σεζόν. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε λίγο για να ανακτήσουμε δυνάμεις και όταν έρθει η στιγμή να μπούμε και πάλι στο γήπεδο θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για το πόσες μέρες πιστεύει ότι χρειάζεται στην καλοκαιρινή άδεια: «Δεν ξέρω… είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κάποιοι από εμάς συνεχίζουμε γιατί έχουμε παιχνίδια με τις εθνικές μας ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι συνέχεια στην δουλειά μας και να απολαμβάνουμε τις στιγμές ξεκούρασης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.