Ζίβκοβιτς: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, έχω να δώσω πολλά ακόμη»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδεσε «άγκυρα» στον ΠΑΟΚ με την ανανέωσή του έως το 2024 γιατί του έδειξε εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη, για εκείνον, περίοδο. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υποδέχτηκε το PAOK TV στο πραγματικό του σπίτι και μίλησε για τους λόγους που στον Δικέφαλος είναι χαρούμενος. Μάλιστα, τραγούδησε κιόλας... «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Είναι καλύτερο για μένα να παίζω ποδόσφαιρο και να δείχνω πράγματα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο τρόπος μου» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Εδώ στην Ελλάδα νιώθω πως είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Επίσης, είμαι δίπλα στην πόλη μου, μόλις τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο. Νομίζω πως έχουμε αρκετές ομοιότητες ως λαοί. Οι Έλληνες με τους Σέρβους είναι σαν αδέρφια. Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και παίζω για τον ΠΑΟΚ, έναν μεγάλο σύλλογο.»

Στην ερώτηση γιατί ενώ είναι πολύ ταλαντούχος επέλεξε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Πριν την Μπενφίκα έπαιζα στην Παρτιζάν, οπότε γνωρίζω την ιστορία, καθώς είναι αδέρφια ο ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν μου πρότειναν να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό για μένα που αγωνίζομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο. 

Γνώριζα και για τους φιλάθλους φυσικά. Είναι εξαιρετικοί οπαδοί. Όταν ήμουν στην Παρτιζάν παρακολουθούσα και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Αγαπώ τον σύλλογο, θέλω να βοηθήσω περισσότερο, καθώς όπως είπατε είμαι σε καλή ηλικία και έχω να δώσω πολλά.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ότι ο ΠΑΟΚ με βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, δεν το ξεχνώ, είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό που έκανε. Δεν αγωνιζόμουν στην Μπενφίκα, ήρθε, πίστεψαν σε μένα και πλέον είμαι εδώ σε μια πολύ καλή ηλικία!»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.