Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Δεν θεωρώ πισωγύρισμα την ισοπαλία»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2023

Συνέντευξη στους: Γ. Καστάνη. Κ. Πετρωτό, Γ. Ζαϊρη, Χ. Εμμανουηλίδη

Οι δύο χαμένοι βαθμοί στους Ζωσιμάδες πόνεσαν τον ΠΑΟΚ, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς όμως αντιμετωπίζει ψύχραιμα την απώλεια. Αυτό είναι το συμπέρασμα μέσα από τις δηλώσεις που έκανε ο Σέρβος τερματοφύλακας στο metrosport.gr μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε για το χθεσινό ματς και την συνέχεια της σεζόν:

Για το τι δεν πήγε καλά στα Γιάννενα και ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε: «Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά aggressive στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε κάπως και σε αυτόν τον τομέα, πιέσαμε αρκετά, κλέψαμε μπάλες, δημιουργήσαμε καταστάσεις, είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε το γκολ που θα μας έδινε την νίκη».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι και τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι όπως λέει και ο προπονητής μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Λαμία και αφοσιωνόμαστε σε αυτό γιατί ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον τελικό. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να κερδίσουμε για να κάνουμε ένα βήμα προς σε αυτό τον στόχο».


Για το πως είδε τον Τζίμα στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα:
«Ο Στέφανος έχει μπροστά του πολύ μέλλον. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με τεράστιες δυνατότητες και πρέπει να δουλέψει σκληρά. Πρέπει να ακούει γιατί μέσα από αυτό θα μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το πρώτο του γκολ, με τον τερματοφύλακα να κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση. Η συμβουλή μου για αυτόν είναι ότι θα πρέπει να δουλεύει πολύ καθημερινά και ο χρόνος είναι σύμμαχος του».

Για το αν η ισοπαλία με τα Γιάννενα είναι ένα πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ μετά την νίκη με την ΑΕΚ:
«Δεν θεωρώ ότι είναι αυτό το αποτέλεσμα σαν ένα πισωγύρισμα για εμάς. Προετοιμαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι για να παίρνουμε την νίκη και δουλεύουμε για αυτό. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, έχει πολύ μέλλον ακόμα το πρωτάθλημα και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και με την σωστή νοοτροπία. Με στόχο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νίκες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μετά από την ισοπαλία έχει ελπίδες να πάρει τον τίτλο στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ:
«Πιστεύω ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική κανείς δεν θα είναι σίγουρος για τίποτα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να πάρουμε τις δυο νίκες που έμειναν μέχρι τα πλέι οφ προκειμένου να μπούμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε αυτή την διαδικασία των 10 αγώνων που τα περισσότερα θα είναι ντέρμπι.

Για το τι είπε ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα:
«Αυτό θα μείνει μεταξύ μας, αυτά τα πράγματα μένουν στα αποδυτήρια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.