Ζητούνται αλήθειες για το σκάνδαλο των σκανδάλων

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Γράφουν οι Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Το πρώτο θέμα συζήτησης θα έπρεπε να είναι αυτό, στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων του ποδοσφαίρου. Το βασικό θέμα, για τον Ευρωπαίο διαιτητή, ο οποίος αυτοπροτάθηκε στον Στιβ Μπένετ και ζητούσε επιμόνως να οριστεί στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, της μεθεπόμενης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς όμως, αντί να αποτελεί κύριο θέμα διερεύνησης στα υψηλά κλιμάκια, διαπιστώνουμε μία παρατεταμένη σιγή ιχθύος. Για να γίνει απόλυτα αντιληπτό, αυτό που αναφέρουμε, πρέπει να τονίσουμε ότι εάν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στους Αθηναίους, για “δάκτυλο” του ΠΑΟΚ, θα είχε ξεσηκωθεί ο ντουνιάς. Η υποκρισία τους βεβαίως είναι δεδομένη, δεν την αντιλαμβανόμαστε για πρώτη φορά. Όμως, τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, και όλοι οι αξιωματούχοι, έχουν ιερή ευθύνη να αποκαλύψουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ το όνομα του διαιτητή, η δόλια στάση του οποίου, πρέπει να διερευνηθεί από την UEFA σύμφωνα με όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης, κατά την διάρκεια της σύσκεψης. 

Να ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ (και όχι μέσω διαρροών) ποιος είναι και να βρεθούν οι εντολοδόχοι του. Αυτοί που τον έβαλαν να απαιτήσει από τον σημερινό αρχιδιαιτητή να τον επιλέξει για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και να ακυρώσει τους υπόλοιπους που έχουν επιλεγεί. Για το σκάνδαλο των σκανδάλων, ζητούνται αλήθειες. Ξεκάθαρες απαντήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.