Ζητούμενο να σκοράρει ο ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης27 Απριλίου 2022

Όλα είναι ανοιχτά. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην Τούμπα και πλέον λύνουν τις διαφορές τους στο Καραϊσκάκης με μοναδικό ζητούμενο τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Στη θεωρία ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί έχοντας πάρει τη λευκή ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τρομάζει στα δύσκολα και το πρώτο που θα κυνηγήσει, είναι το γκολ που θα του δώσει και το πλεονέκτημα. Άλλωστε ακόμα στο Κύπελλο διατηρεί την ισχύ του το εκτός έδρας γκολ.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού δίνει 1.70 έναντι του 2.15 του ΠΑΟΚ ενώ η νίκη των ερυθρόλευκων 1.91 έναντι του 4.55 της ομάδας του Λουτσέσκου.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Αυτή τη φορά, πάντως, πιστεύουμε (παρότι πως και πάλι οι ομάδες θα προσέξουν την άμυνά τους) πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα σκοράρουν με το G/G να προσφέρεται στο 1.91 ενώ το over 2.50 γκολ στο 2.25.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Για τελικό σκορ έχουμε δύο επιλογές. Το 1-1 στο 6.50 και το 2-2 στο 18.50. Ως anytime σκόρερ θα προτιμήσουμε παίκτες που είναι ικανοί να απειλήσουν στις στημένες φάσεις. Τον Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ στο 13.00 και τον Σισέ στο 9.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.