Ζήτημα τιμής και ιερή υποχρέωση πρόκρισης

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2021

Των Γιώργου Καστάνη, Γιώργου Ζαϊρη

Την άμεση αντίδραση και την αντεπίθεση με την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας για να σωθεί η παρτίδα έως το τέλος της σεζόν, υπόσχονται με μηνύματα που στέλνουν τόσο ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Είναι ξεκάθαρο πως η οικογένεια Σαββίδη έχει εισπράξει τα μηνύματα της έντονης δυσφορίας που διακατέχουν τον φίλαθλο κόσμο, μετά τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα. Ομως και ο προπονητής, δείχνει αποφασισμένος να βγάλει αντίδραση.

Μέχρι να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ΠΑΟΚ έχει αφενός ιερή υποχρέωση να προκριθεί στην επόμενη φάση του Conference League και αφετέρου να βρει τους τρόπους για να κερδίσει τα εναπομείναντα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα μέχρι τα Χριστούγεννα και παράλληλα να προκριθεί στο Κύπελλο.

Ο Γιώργος Σαββίδης με νέα χθεσινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, υπενθύμισε την υπόσχεση του πατέρα του και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη πως θα φέρει την χαρά στην Τούμπα. Ηταν ένα απόσπασμα, από την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη, στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, όταν είπε πως: «Σας δίνω τον λόγο του Πόντιου ο οποίος δεν πετάει ποτέ τα λόγια του στον αέρα. Θα φέρω την χαρά στην Τούμπα, πιστέψτε το αυτό».

Με αυτό το μήνυμα, ο Γιώργος Σαββίδης έδειξε πως ο Ιβάν είναι αποφασισμένος, παρά τα όσα έγιναν, να αντιστρέψει το κλίμα και να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.