Ζητείται... φιλότιμο από τον ΠΑΟΚ, οι πιθανοί έντεκα του Φερέιρα

Metrosport Team04 Ιουλίου 2020

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει κερδίσει πέντε φορές φέτος σε ισάριθμους αγώνες τον ΟΦΗ αλλά είναι ξεκάθαρο πως σήμερα στις 21:30 οι φίλοι του ∆ικεφάλου περιμένουν με αγωνία την σημερινή αναμέτρηση στο «Θ. Βαρδινογιάννης» αφού η ίδια η ομάδα έχει δώσει δικαιώματα.

Η κάκιστη εικόνα στον αγώνα με την ΑΕΚ που στην παρούσα φάση της έχει στοιχίσει τη δεύτερη θέση, οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα, το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα του Μπίσεσβαρ με οπαδούς συνόδευσαν την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη.

Απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει το κάθε ματς και το απέδειξε πρόσφατα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο για να πάρει τη νίκη περιμένοντας και την εκδίκαση από το CAS την προσεχή ∆ευτέρα και ελπίζοντας στην επιστροφή των επτά βαθμών. Αλλά είναι «έγκλημα» για τον ΠΑΟΚ να μπει στη διαδικασία να εναποθέσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην επιστροφή των επτά βαθμών. Θα πρέπει επιτέλους να βγάλει φιλότιμο στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχει τον στόχο που του έχει απομείνει. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε με τις γνωστές απουσίες στην Κρήτη και χωρίς να μετρά κάποια επιστροφή αφού μπορεί ο Κρέσπο να έκανε φουλ προπόνηση και χθες αλλά είναι ανέτοιμος.

Ο Βιεϊρίνια με τον Πέλκα συνέχισαν το ατομικό ενώ ο Αουγκούστο, ο Μίσιτς και ο Ζαμπά δεν μπορούν να αγωνιστούν. Ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει σήμερα ένα επιθετικό σχήμα αφήνοντας το σχήμα των τριών χαφ. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ δεν αλλάζει η τετράδα στην άμυνα καθώς Μάτος, Γιαννούλης, Ινγκασον και Βαρέλα κρατούν τη θέση τους. Μπροστά τους ο Εσίτι θα έχει τον Ελ Καντουρί δίπλα του με τον Μαουρίσιο να μένει στον πάγκο. Ο Μπίσεσβαρ (που προχθές είχε και διαφωνία σε διάλογο με οπαδούς μέσω instagram) θα είναι πίσω από τον Σφιντέρσκι ενώ, πιθανόν, ο Στοχ κρατά τη θέση του στην ενδεκάδα στην οποία αναμένεται να είναι o Λημνιός παρόλο που δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως οι ενοχλήσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να αγωνιστεί ο Λάμπρου (έχει αφήσει πίσω του κάποιες ενοχλήσεις που είχε τελευταία) ενώ υπάρχει σκέψη να πάρει ανάσες ο Τζόλης που έπαιξε σε διαδοχικά ματς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.