Ζημιές στο γήπεδο της Ακαδημίας των Λαγυνών

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στα γήπεδα της ακαδημίας του Εθνικού Λαγυνών.

Οι κυανόλευκοι θα προχωρήσουν σε καταγγελίες τόσο στο δήμο, όσο και στην αστυνομία και κάνουν έκκληση σε όποιον είδε κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τους ιθύνοντες της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Εθνικός Λαγυνών στην επίσημη σελίδα του στο Facebook: 

«Ζημίες μεγάλες έγιναν σήμερα στα γήπεδα της Ακαδημίας των Λαγυνών που η αποκατάσταση τους είναι δύσκολη και με μεγάλο κόστος. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να καταστρέψουν έναν από τους ελάχιστους χώρους άθλησης στα Λαγυνά.

Εμείς από την μεριά μας θα προχωρήσαμε σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές(δήμο και αστυνομία), καθώς είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ή είδε καλό θα ήταν να το αναφέρει» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου».

Για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο, μίλησε στο metrosport.gr ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Λαγυνών, Ανδρούτσος Ζαχαρίας.

«Οι σημερινές ζημιές στα γήπεδα της Ακαδημίας είναι κάτι που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Κατέστρεψαν τα δίχτυα κόβοντας τα έτσι ώστε να είναι τελείως άχρηστα. Κόπηκαν κομμάτια από το πλαστικό γήπεδο με κοπίδι προφανώς γιατί έκαναν και σχηματάκια και τα πέταξαν περιμετρικά του γηπέδου. Όλα αυτά μόλις μια εβδομάδα αφού ξεκίνησε η ακαδημία τις προπονήσεις και τα δίχτυα ήταν καινούργια ενώ και η ζημιά στο πλαστικό είχε αποκατασταθεί αφού είχαν ξανά κόψει κομμάτια από το πλαστικό γήπεδο πριν δεκαπέντε μέρες περίπου. Τα γηπεδάκια της ακαδημίας είναι ένας από τους μοναδικούς χώρους άθλησης στα Λαγυνά για τα παιδιά. Σεβαστείτε όχι τον δικό μας κόπο που προσπαθούμε να διατηρούμε τα γηπεδάκια σε υποφερτή κατάσταση αλλά τα εκατοντάδες παιδιά που χρησιμοποιούν καθημερινά τα γήπεδα παίζοντας ποδόσφαιρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.