Ζηλιαχώβαλης: «Σωστοί αθλητές και μετά ποδοσφαιριστές»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2021

Ο δεξιός μπακ χαφ του ΠΑΟΝΕ Δημήτρης Ζηλιαχώβαλης με δηλώσεις του στη Μetrosport αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνουμε λόγω του κορωνοιού αλλά και στην ομάδα του, τον ΠΑΟΝΕ. Αναλυτικά: «Σίγουρα είναι μια σκληρή δοκιμασία για εμάς τους αθλητές που μας έχουν στοχοποιήσει ότι είμαστε πηγή διασποράς του κορωνοϊού. Η συνέχεια θα φανεί με το πότε θα μας ανοίξουν και εμάς και πότε θα έχουμε το ελεύθερο να αρχίσουμε προπονήσεις. Ακολουθήσατε κάποιο πρόγραμμα όλο αυτό το διάστημα; «Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Ναλμπάντης μας έδωσε ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων για να κρατήσουμε κάποια φυσική κατάσταση».

 Ποιος ήταν ο στόχος της ομάδας;

 «Τους στόχους τους καθορίζουμε εμείς οι αθλητές και πάντα ξεκινάμε από τους πιο εφικτούς που δεν είναι άλλοι παρά η παραμονή σε αυτήν την δύσκολη κατηγορία. Από κει και πέρα ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για εμάς και για τον σύλλογο, για να τον ανεβάσουμε ξανά στις μεγάλες κατηγορίες»

 Τα πρώτα σου βήματα τα έκανες στον ΠΑΟΝΕ;

 «Ξεκίνησα στην ηλικία των 6 χρόνων στον ΠΑΟΝΕ όπου έκατσα μέχρι τα 16 μου οπότε και έπαθα ρήξη χιαστών. Στη συνέχεια έφυγα για να πάρω παιχνίδια και ακολούθησαν 2 χρόνια στον Αχιλλέα Περαίας και ένα χρόνο στον Εθνικό Πυλαίας μέχρι που πέρυσι το καλοκαίρι γύρισα στην ομάδα που με άνδρωσε».

 Κάποια ξεχωριστή στιγμή;

 «Η ξεχωριστή στιγμή που με έχει μείνει είναι όταν φτάσαμε στον τελικό μπαράζ όταν έπαιζα στον Αχιλλέα Περαίας και εξαιτίας πολλών παραγόντων δεν μας άφησαν να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε με αποτέλεσμα να μας στερήσουν την άνοδο σε έναν επεισοδιακό τελικό»

 Δύο λόγια για τον ΠΑΟΝΕ;

 «Στον ΠΑΟΝΕ έκατσα όλα αυτά τα χρόνια γιατί οι προπονητές που περνάνε από τις ακαδημίες έχουν να προσφέρουν πολλά από παιδεία μέχρι γνώσεις και αύξηση ποδοσφαιρικών ικανοτήτων.

 Στόχος τους είναι πρώτα να βγεις σωστός αθλητής και μετά ποδοσφαιριστής με κάποιες ικανότητες δουλεμένες στην προπόνηση»

 Κάποιος δικός σου στόχος;

 «Δικός μου στόχος είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Δεν έχω θέσει ακόμα ένα ταβάνι»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.