Ζυγώνει η ώρα της Νέας Τούμπας, ποια είναι τα επόμενα βήματα

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαϊρης

Η Metrosport και το metrosport.gr σας είχαν πληροφορήσει πριν τρεις μέρες ότι ήταν όλα έτοιμα προκειμένου να υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα και αυτό αποδείχθηκε χθες όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έβαλε την υπογραφή της στα απαραίτητα έγγραφα μα αποτέλεσμα, πλέον, να μένει μόνο η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.


Από πλευράς του επίσημου ΠΑΟΚ, φυσικά και παρακολουθούσαν εδώ και μέρες τις πληροφορίες που υπήρχαν για υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος, έχουν όμως αποφασίσει ότι θα σχολιάσουν δημόσια όταν πάρουν στα χέρια τους το κείμενο του ΦΕΚ και το μελετήσουν. Όλες οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι έχουν συμπεριληφθεί σε αυτό όλες οι αλλαγές που είχε ζητήσει ο ΠΑΟΚ και, το βασικότερο, οι συμφωνίες που έχουν γίνει με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου που περιλαμβάνει και συνολική ανάπλαση της περιοχής της Τούμπας.

Τα επόμενα βήματα, αφού φτάσει στην ΠΑΕ το ΦΕΚ

Εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει στα χέρια του το ΦΕΚ της Νέας Τούμπας και διαπιστώσει ότι όλα είναι όπως τα περίμενε, θα αρχίσει να “τρέχει” το πλάνο υλοποίησης του έργου. Θα ανακοινωθεί η τελική επιλογή του σχήματος των μελετητών που θα εκπονήσουν τα τελικά πλάνα και θα επιλεγεί η εταιρία που θα προχωρήσει το όλο πρότζεκτ. Παράλληλα, θα ανοίξει και πάλι η συζήτηση για την μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο και την συμφωνία που θα πρέπει να γίνει με την διοίκηση του σταδίου (επί της ουσίας με την Κυβέρνηση που θα φανεί κατά πόσο θέλει να συνδράμει στο μην υπάρχει κωλυσιεργία)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.