Ζίφκας: «Ο Ευγενίου προσπαθεί με νύχια και με δόντια - Να δοκιμάσουμε τον Κούγια»

Metrosport Team21 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Ζίφκας, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ο οποίος είχε διατελέσει τόσο και προπονητής όσο και γενικός αρχηγός της ομάδας, να μιλάει για την εμπλοκή του Αλέξη Κούγια στη διοίκηση του «Γηραιού», σημειώνοντας πως «να τον δούμε, να τον δοκιμάσουμε γιατί δεν υπάρχουν και λύσεις στον Ηρακλή».

Αρχικά ανέφερε: «Ο Ευγενίου προσπαθεί με νύχια και με δόντια, τον Ηρακλή τον έχουμε δει πιο ψηλά, με επιτυχίες και εμένα αν με ρωτάς θα ήθελα τον Ηρακλή πιο ψηλά, στην πρώτη κατηγορία και ας μην είναι στις πρώτες θέσεις. 

Ο Ευγενίου προσπάθησε να φέρει τον Ηρακλή εκεί που πρέπει, αλλά για τον Κούγια θα έλεγα ''ναι μεν... αλλά'' να τον δούμε, να τον δοκιμάσουμε γιατί δεν υπάρχουν και λύσεις στον Ηρακλή».

Ενώ πρόσθεσε: «Είπε ο Κούγιας ότι θα έρθει και μία εβδομάδα παίζει δυνατά το όνομα του Ηρακλή και αυτό είναι κέρδος. Αν μιλήσεις με τους οργανωμένους μπορεί να σε πείσουν για τη φοβία τους, αλλά εγώ δεν θα την είχα, γιατί τι είχα τι έχασα, γιατί άλλος μας λέει Τρίγλια, άλλος ιμιτασιόν Ηρακλή, πρέπει να επιστρέψει η ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.