Ζευγάρια που υπόσχονται γκολ

Θανάσης Κυλώνης10 Οκτωβρίου 2020

Μεσοβδόμαδα είδαμε διεθνή φιλικά σε όλη την Ευρώπη και τους ημιτελικούς των πλέι οφ για το Euro, σε ρυθμούς Εθνικών ομάδων θα κινούμαστε μέχρι και την Τετάρτη, με τη διεξαγωγή της 3ης και 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League.

Η δική μας Εθνική δεν άρεσε στην Αυστρία την Τετάρτη, μικρή σημασία έχει όμως. Το θέμα είναι να κερδίσει τα δύο κολλητά εντός έδρας παιχνίδια που έχει μπροστά της με Μολδαβία και Κόσοβο. Αν κάνουμε το 2/2, που είναι και αρκετά πιθανό, δύσκολα θα χάσουμε την πρωτιά στον όμιλό μας και την άνοδο στο Β’ γκρουπ δυναμικότητας της διοργάνωσης, αλλά για 1.25 δεν είναι ο άσος αύριο. Κάτι σε 2-0, 2-1 βλέπω, για όποιον θέλει να τζογάρει κάτι ψιλά σε ακριβή σκορ. Επιστρέφοντας στα σημερινά παιχνίδια, το μοναδικό σετ που κρύβει λαθάκι είναι στο Λουξεμβούργο-Κύπρος, όπου το διπλό πληρώνει 3.50. Σύμφωνοι, οι Κύπριοι είναι σε φάση ανοικοδόμησης υπό τις οδηγίες του Βέλγου τεχνικού Βαλέμ, αλλά δεν παίζουν και με κανένα μεγαθήριο. Προκλητικό και το 2.15+ στο G/G.

Τα δυο «βουνά» της ημέρας, Γερμανία και Ισπανία, έχουν αξιόλογους αντιπάλους, αλλά εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν πιστεύω. Το διπλό της Γερμανίας στην Ουκρανία προσφέρεται τόσο χαμηλά, καθώς οι Ουκρανοί δεν αναμένεται να έχουν πολλές επιστροφές βασικών συγκριτικά με τη φιλική 7άρα που «έφαγαν» στη Γαλλία την Τετάρτη. Αντιθέτως, οι Γερμανοί θα έχουν στο αρχικό τους σχήμα όλους τους βασικούς από Μπάγερν και Λειψία που προφυλάχτηκαν στο φιλικό 3-3 με την Τουρκία. Μαζί με over το διπλό «νοστιμεύει», χαλαρά ξεφεύγει και στο over 3,5.

Ανάλογο στοίχημα κρατάω και στο Ισπανία – Ελβετία, αφού οι Ιβηρες εντός έδρας κερδίζουν πάντα με μεγάλα σκορ (και οι 7 τελευταίες εντός έδρας νίκες τους σε προκριματικά Euro και Nations League συνδυάστηκαν με Οver).

Την Κυριακή το μενού έχει δύο μεγάλα ντέρμπι, Αγγλία - Βέλγιο στο Λονδίνο και Γαλλία – Πορτογαλία στο Παρίσι. Με σημείο δύσκολα βγάζεις άκρη, τριπλές είναι, πάντως τα G/G και Over πληρώνουν καλά. Οι προπονητές και των τεσσάρων ξεκούρασαν τα περισσότερα «αστέρια» τους στα φιλικά που έπαιξαν μεσοβδόμαδα, άρα παράγοντας κούραση δεν υφίσταται. Καλοπληρωμένο Οver έχουμε και στο Πολωνία – Ιταλία, με τους Πολωνούς να ξεκουράζουν τον Λεβαντόφσκι στο φιλικό 5-1 επί της Φινλανδία και τους Ιταλούς του Μαντσίνι να κάνουν περίπατο (6-0) επί της Μολδαβίας μεσοβδόμαδα.

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΚΥΠΡΟΣ G/G

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ 1 & Over

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2 & Over

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ G/G & Over

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ G/G

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ Over

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.