Ζευγάρια με διαφορά επιπέδου

Θανάσης Κυλώνης24 Μαρτίου 2021

Από σήμερα και για μια εβδομάδα το ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στην ευρωπαϊκή ζώνη. Με τις Εθνικές ομάδες ωστόσο να έχουν πολλούς μήνες να μαζευτούν για να παίξουν, έστω και φιλικά, ούτε φόρμα υπάρχει ουσιαστικά, ούτε βαθμολογικά δεδομένα ακόμα, για να τα χρησιμοποιήσουμε ως μπούσουλα προκειμένου να καταλήξουμε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πάμε, λοιπόν, σε πολύ χαμηλά πονταρίσματα.

Την αυλαία των προκριματικών ανοίγει το Τουρκία-Ολλανδία, ματς που «μυρίζει» γκολ, καθώς αμφότερες έχουν ποιοτικούς και φορμαρισμένους παίκτες από τη μέση και μπροστά, με τους «οράνιε» να έχουν επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στα γνωστά τους υψηλά στάνταρ. Με τους Φαν Ντάικ, Ντε Φράι απόντες όμως από την άμυνά τους, προτιμώ το 2.50 του g/g & over από το 1.75 του διπλού.

Στο Γαλλία-Ουκρανία, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με τον Ντεσάμπ να έχει όλα τα αστέρια του διαθέσιμα, ελπίζοντας σε μια ανάλογη εμφάνιση με το φιλικό 7-1 του Οκτώβρη κόντρα στην ομάδα του Σεφτσένκο. Τόσο εύκολη νίκη των «τρικολόρ» δεν γίνεται να ξαναδούμε, αλλά ένα μεγάλο σκορ δεν αποκλείεται, αφού οι Γάλλοι σκοράρουν πολύ. Κοντά στο δίφραγκο ο άσος με over.

Ανάλογο σενάριο βλέπω και στο Βέλγιο-Ουαλία. Οι Βέλγοι έχουν τα τελευταία χρόνια την καλύτερη φουρνιά της ιστορίας τους, ειδικά στη μεσοεπιθετική τους γραμμή συνωστίζονται παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, σε σημείο που η απουσία του αρχηγού Αζάρ δεν φαίνεται ιδιαίτερα. Πίσω όμως σπάνια κρατάνε το μηδέν και η Ουαλία του Μπέιλ θα έχει τις ευκαιρίες της. Ο άσος με over πληρώνει 2.00, με g/g ξεφεύγει στο 3.50+.

Αύριο Πέμπτη, ανήμερα της εθνικής μας εορτής και επετείου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, παίζει και η Εθνική μας ομάδα, στην Γρανάδα. Δεν ξέρω αν είναι καλός οιωνός αυτός, πάντως δυσκολότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε είναι ομάδα ανώτερου επιπέδου από το κράμα παλιών-νέων διεθνών που κάλεσε ο Φαν Σχιπ, είναι αήττητη εντός έδρας σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου (το 0-1 του 2003 με το γκολ του Γιαννακόπουλου ήταν για τα προκριματικά του Euro 2004), θυμίζω ότι το Νοέμβριο στο Nations League διέλυσε με 6-0 τη Γερμανία! Αυτή ήταν η 7η σερί εντός έδρας νίκη των «φούριας ρόχας» με μηδέν παθητικό, το 1 & No Goal κινείται στο 1.60, το 1 & under 3,5 στο 2.00, διαλέγετε και παίρνετε. Στο στοίχημα, οπαδικά και πατριωτισμοί δεν χωράνε.

Ανάλογο σενάριο βλέπω και στο Ιταλία-Β.Ιρλανδία. Η Ιταλία με τον Μαντσίνι στον πάγκο της είναι αήττητη απ’ τον Σεπτέμβριο του 2018 δεχόμενη πολύ σπάνια γκολ, η Βόρεια Ιρλανδία δεν φημίζεται για τις εκτελεστικές της ικανότητες. Μια επαγγελματική νίκη των «ατζούρι» που θα κοιτάξουν να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει των αγώνων που ακολουθούν σε Βουλγαρία και Λιθουανία, είναι πολύ πιθανή. Στο 2.80 το 1 & under 2,5, στο 1.80 μαζί με under 3,5.

Στο Γερμανία-Ισλανδία, περιμένω από τους Γερμανούς μια ηχηρή απάντηση μετά την συντριβή στην Ισπανία το Νοέμβρη. Οι Ισλανδοί έρχονται από 5 σερί ήττες και 7 σερί over, επιλογή το 1 & over 3,5 στο 2.10.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ G/G & Over

ΒΕΛΓΙΟ – ΟΥΑΛΙΑ 1 & G/G

ΓΑΛΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1 & Over

ΠΕΜΠΤΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ 1 & Over 3,5

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 1 & Under 3,5

ΙΤΑΛΙΑ – Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1 & Under 3,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.