Ζεβλάκοφ: «Εργάτης ο Κεντζιόρα, είναι ποδοσφαιριστής χαμηλού προφίλ»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Μιχάλ Ζεβλάκοφ, και μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Κεντζιόρα είναι εξαιρετική κίνηση. Εχει καλή ποιότητα ως αμυντικός, μπορεί να παίξει ως στόπερ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σύστημα με τρεις στην άμυνα ή και με τέσσερις στην άμυνα. Επαιξε στην Λεχ Πόζναν, είναι διεθνής και προέρχεται από τη Ντιναμό Κιέβου. Αυτό σημαίνει πως έχει την εμπειρία. Πηγαίνει σε ένα σύλλογο που έχει μεγάλη πίεση και χρειάζεται να παλεύεις για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και είναι έτοιμος για μια τέτοια ομάδα» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από μικρός στη Λεχ Πόζναν έπαιζε δεξί μπακ, βοηθούσε και στην επίθεση. Μου θυμίζει εμένα σε κάποια πράγματα. Όταν πλησιάζεις στα 30, την επίθεση την αφήνεις για τους επιθετικούς. Είναι αφεντικό στην άμυνα. Είναι χαμηλού προφίλ παίκτης, δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Σίγουρα θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα για να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. Θα βοηθήσει επιθετικά την ομάδα, αλλά δεν είναι αυτός που θα βγάλει 10 ασίστ. Μπορώ να τον συγκρίνω με εμένα όταν ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι εργάτης, δεν είναι ο αρτίστας της ομάδας. Εχει καλή νοοτροπία και με τη συμπεριφορά του βοηθάει στην ενέργεια της ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.