Ζέτα Μακρυπούλια: Η επική φωτό-απάντηση στους χρήστες του Τwitter για τη χαμένη πτήση

Metrosport Team05 Ιουνίου 2023

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε τη δική της απάντηση στους χρήστες του Twitter που την επέκριναν επειδή «έκραξε» με βίντεο που ανάρτησε στα social media αεροπορική εταιρεία εξαιτίας της πτήσης που έχασε για τη Σάμο.

«Γεια σας παιδιά, εγώ μόλις γύρισα από το αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να με έχει πάει η Sky Express στη Σάμο. Κάτι που δεν συνέβη, όπως καταλαβαίνετε και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία, γιατί είμαι και έξαλλη, δεν σας το κρύβω.

Αυτό το αεροπλάνο το έχασα, λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω “ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου”. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες, που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν.

Λέω “παρακαλώ για τη Σάμο;”. Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν”, λέω “μα, είμαι 20′ πριν εδώ”. “Όχι, είναι και 43 μου απαντούν, έχετε αργήσει 3 λεπτά, 3 ολόκληρα λεπτά”. Λέω “κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα”. Μου απαντούν λοιπόν, ότι “δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση”. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω, αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ.

Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ να πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου», είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Πολλοί χρήστες του Twitter «δίκασαν» τη Ζέτα Μακρυπούλια για τα λεγόμενά της και εκείνη αποφάσισε να απαντήσει στις αντιδράσεις τους, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μία χιουμοριστική εικόνα με την ίδια να… πετάει και να εμφανίζεται στο παράθυρο του αεροπλάνου, κρατώντας ένα πλακάτ που γράφει: «Πάω για κατούρημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.