«Ζεστή» ξανά για Κριστιάνο Ρονάλντο η Παρί Σεν Ζερμέν

Metrosport Team21 Μαΐου 2020

Φούντωσαν εκ νέου τα σενάρια για «φλερτ» της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αφορμή ήταν οι τελευταίες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει μια μοναδική αποφασιστικότητα κάθε χρόνο, μια εξαιρετική δύναμη και χαρακτήρα. Πάντα έχει την επιθυμία να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, προχωρώντας πέρα ​​από τα όριά. Θαυμάζω την αδυσώπητη βούλησή του, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλους τους αθλητές του μέλλοντος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άραβας ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η «Gazzetta Dello Sport» ερμηνεύει τα εγκώμια του Αλ Κελαϊφί ως μια ξεκάθαρη απόδειξη επαναθέρμανσης της διάθεσης της Παρί Σεν Ζερμέν να συνεργαστεί με τον άσο της Γιουβέντους.

Το ενδιαφέρον των Παριζιάνων δεν είναι φρέσκο, βεβαίως, αφού και στο παρελθόν δημοσιεύματα εμφάνιζαν την Παρί να «γλυκοκοιτάζει» τον Πορτογάλο.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους «μπιανκονέρι» ως το καλοκαίρι του 2022. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «calciomercato», μάλιστα, η ομάδα του Τορίνο θα μπορούσε να δεχθεί ενδεχόμενη παραχώρηση του Πορτογάλου άσου με ένα ποσό της τάξης των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.