Ζεστάθηκε στον... παγετό

Γιώργος Ζαΐρης16 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του που δεν ήταν άλλος από τη νίκη ώστε να επιστρέψει στη δεύτερη θέση (την οποία μοιράζεται με τον Αρη) ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην τελευταία τετράδα αγώνων σε ότι αφορά την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Στο ίδιο γήπεδο που είχε γίνει αυτόχειρας στις αρχές Ιανουαρίου απέναντι στον Ατρόμητο, χθες ο Δικέφαλος ήταν εμφανώς βελτιωμένος και στο δημιουργικό κομμάτι αλλά κυρίως στο ανασταλτικό αφού ούτε γκολ δέχθηκε αλλά ούτε καθαρή ευκαιρία από μια ομάδα που εκτός έδρας είναι πολύ καλή. 

Για μια ακόμη φορά στηρίχθηκε στον εξαιρετικό Χρήστο Τζόλη που έκανε άνω κάτω την δεξιά πλευρά του ΠΑΣ, κέρδισε τα δυο πέναλτι ενώ άξιζε και ένα γκολ. Σημαντικό ότι βρήκε δίχτυα ο Αντρίγια μετά από καιρό όπως και το ότι στο δεύτερο μέρος είδαμε έναν καλό Σβαμπ καθώς στο πρώτο ημίχρονο τον... ψάχναμε. Συνεπής στη δουλειά που αναλαμβάνει σε κάθε ματς ο Ουάρντα, "τίμιος" ως δεξί μπακ ο Σοάρες, πολύ δουλειά και από τον Βιεϊρίνια ασχέτως αν δεν είχε καλή εκτέλεση στο πέναλτι. 

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ έφυγε και με τη νίκη αλλά και τις εντυπώσεις ως κέρδος στο Περιστέρι και μπορεί να πάρει ανάσες ως την Κυριακή που θα υποδεχθεί τη Λαμία γνωρίζοντας πως στη συνέχεια έχει μια τριάδα φωτιά με Αστέρα, Αρη και Παναθηναϊκό. Παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια. Το σίγουρο είναι πως χθες ζεστάθηκε στον παγετό της Μήδειας, δεν έδειξε αυτοκαταστροφικές τάσεις και έπαιξε ορθολογικά σε άμυνα και επίθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.