Ζερβίνιο ήταν και «τελείωσε»

Βασίλης Βλαχόπουλος29 Δεκεμβρίου 2022

Η επιθυμία συνεργασίας με χρονικό ορίζοντα διετίας αποδείχθηκε εξαιρετικά φιλόδοξη καθώς Αρης και Ζερβίνιο ήδη βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για τη λύση του συμβολαίου τους καθότι καμία από τις δύο πλευρές δεν νιώθει ικανοποίηση από τη μέχρι στιγμής σχέση τους.

Αν κάτι εξέπληξε στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι το timing καθώς η εξέλιξη αυτής της συνεργασίας μάλλον επιβεβαιώσει τους… πολλούς, αυτούς δηλαδή που ευθύς εξαρχής διατύπωσαν τις επιφυλάξεις τους για την ορθότητα της επιλογής του Ζερβίνιο. Ο Ιβοριανός επιθετικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη πασπαλισμένος από τη χρυσόσκονη του παρελθόντος. 

Ως ο εντυπωσιακός βιρτουόζος του ποδοσφαίρου ο οποίος ξεσήκωνε τα πλήθη με τις μαγικές ντρίμπλες. Παράλληλα του ισχυρού βιογραφικού είχε όμως και το πλουσιότατο ιατρικό μητρώο στο οποίο αναγράφονταν οι σοβαροί τραυματισμοί και κυρίως οι χειρουργικές επεμβάσεις, σαν αυτή που τον κράτησε εκτός δράσης την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Ο Αρης πήρε το ρίσκο με την υπογραφή διετούς συμβολαίου, στη πράξη όμως δεν εισέπραξε πολλά.

 Ο Αλαν Πάρντιου του έδωσε ευκαιρίες, ίσως περισσότερες απ’ όσες άξιζε, καθώς ο 36χρονος χρησιμοποιήθηκε σε 11 αγώνες και επί Πάρντιου πέντε φορές ήταν στο βασικό σχήμα. Ωστόσο, δεν εισέπραξε αυτά που ενδεχομένως περίμενε. Η φθορά του χρόνου και των τραυματισμών ήταν ορατή σε κάθε προσπάθειά του από τα 411 αγωνιστική λεπτά στα οποία αγωνίστηκε.

Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι η σχέση των δύο πλευρών ήταν σε κρίση πριν την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Η καθυστερημένη επιστροφή του παίκτη από την άδεια που του είχε χορηγήσει η ομάδα δεν λειτούργησε προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης. Καθόλου τυχαία, ο Πάρντιου δεν του έδωσε δευτερόλεπτο συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα αλλά και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. 

Αντιθέτως, προκάλεσε έκπληξη η χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα στον αντίστοιχο αγώνα Πρωταθλήματος. Προφανώς όμως και ο ίδιος ο παίκτης ένιωσε ότι δεν ταίριαξε στο περιβάλλον. Ο Αρης προσμέτρησε δύο ακόμη πράγματα. Καταρχήν το γεγονός ότι ο Ζερβίνιο καταλαμβάνει θέση ξένου και πλέον αποδεσμεύεται μία θέση και δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στον Ροντρίγκες. 

Δεύτερον, προφανώς εκτιμήθηκε ότι η επένδυση με συμβόλαιο άνω του 1.000.000 ευρώ (σε βάθος διετίας) δεν θα πλησιάσει καν στην απόσβεση μέσω του αγωνιστικού τομέα. Τρίτον, οι συζητήσεις για την πρόωρη λύση του μάλλον δείχνουν ότι σύντομα θα προστεθεί ο αντικαταστάτης του. Πιθανολογείται ότι θα είναι ο Αμπουπακάρ Καμαρά ή τουλάχιστον, αυτό το κλίμα βγαίνει κυρίως από τον Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.