Ζέρβας, Τζιτζικώστας «αποχαιρέτησαν» τον Μπόρις Μουζενίδη

Metrosport Team27 Μαρτίου 2021

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μπόρις Μουζενίδη από ανακοπή καρδιάς, λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, συλλυπήθηκε τους οικείους του εκλιπόντος και αναφέρθηκε στη στήριξη του επιχειρηματία σε κοινωνικές δράσεις του δήμου.

«Εκτός από σπουδαίος επιχειρηματίας, που απογείωσε τον ελληνικό τουρισμό, ο Μπόρις Μουζενίδης υπήρξε ένας άνθρωπος με τεράστια κοινωνική προσφορά.

Επί σειρά ετών στήριξε απλόχερα πλήθος κοινωνικών δράσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της τουριστικής ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης προσέφερε τη δυνατότητα σε χιλιάδες συμπολιτών μας να συμμετάσχουν σε προγράμματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας για τον τουρισμό, τα οποία πραγματοποιούνταν από τον Δήμο με αποκλειστική δωρεά του Ομίλου Μουζενίδη.

Στους οικείους του εκφράζω τα συλλυπητήριά μου» ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

Τζιτζικώστας: «Καλός φίλος, σπουδαίος άνθρωπος, ανεκτίμητη η προσφορά του στον τουρισμό»

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα την αιφνίδια απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη, ενός καλού φίλου και σπουδαίου ανθρώπου και επιχειρηματία, με ανεκτίμητη συνεισφορά στον ελληνικό τουρισμό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρει ο κ. Τζιτζικώστας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.