Ζέρβας: «Τότε προγραμματίζουμε τη διοργάνωση του Final 8 στη Θεσσαλονίκη»

Metrosport Team12 Μαΐου 2020

Στην υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης να φιλοξενήσει τους εναπομείναντες αγώνες της Ευρωλίγκας συμπεριλαμβανομένου και του Final 8 αναφέρθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Ζέρβας ανέδειξε τη σημασία της διοργάνωσης για την οικονομία της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, ενώ μίλησε και για τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν στον υγειονομικό τομέα με δεδομένο ότι σε περίπτωση ανάληψης των αγώνων, η πόλη και κατ’ επέκταση η Ελλάδα θα κληθεί να φιλοξενήσει εκατοντάδες ανθρώπους από όλη την Ευρώπη.

«Οι αγώνες προγραμματίζονται να γίνουν στα τέλη Ιουνίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου. Εννοείται πως τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή θα είναι πολλές ομάδες και πολλά μέλη αποστολής, μιλάμε για 700 ανθρώπους και πάνω από 15 χιλιάδες διανυκτερεύσεις, είναι σημαντικό για την οικονομία της πόλης και της χώρας», σημείωσε αρχικά, ενώ για το υγειονομικό σκέλος ανέφερε:

«Γίνεται συζήτηση για τα πρωτόκολλα και να υπάρχουν κάποια πιστοποιητικά από πριν, διότι δεν γίνεται να φέρεις αθλητές τέτοιου επιπέδου και να τους έχεις 14 μέρες σε καραντίνα. Είναι μια δυναμική κατάσταση αυτή που ζούμε και πιστεύω ότι όλα αυτά θα διευθετηθούν στην πορεία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.