Ζέρβας: «Εντός του Μαρτίου η έγκριση των πολεοδομικών όρων για τη Νέα Τούμπα, πιστεύω θα πάμε ομόφωνα»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα για τη «Νέα Τούμπα» αλλά και την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε τελειωσει ακόμα, έχει μείνει ένα τελευταίο κομμάτι που θα έρθει σύντομα στο συμβούλιο. Θα υπάρξει μια περίοδος της τελευταίας διαβούλευσης, ενώ τέλος Μαρτίου θα παρθεί η τελευταία έγκριση των πολεοδομικών όρων. Αυτό όμως είναι το τελευταίο στάδιο. Πιστεύω πως θα πάμε ομόφωνα. Σε μια δημοκρατία υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες σε κάποιες λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω θα πάμε ομόφωνα».

Για την αύξηση των κρουσμάτων και τα νέα μέτρα: «Ενημερώνομαι και εγώ ότι έχουμε μια αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων. Οι ΜΕΘ στην πόλη, δεν πιέζονται τόσο όπως τον Νοέμβρη ή όπως στην Αθήνα. Το είχα ξανά πει, το κακό βρίσκεται δίπλα μας. Το καλό είναι ότι έχει εμβολιαστεί  ένα κομμάτι των γιατρών και των νοσηλευτών αλλά και ένα μεγάλο μέρος των μεγάλων ηλικιών. Σιγά σιγά, υπάρχει και ανοσία αλλά σε περίπτωση που το πράγμα ξεφύγει, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και με γρήγορα αντανακλαστικά».

Για το «σκάνδαλο» με τους παράνομους εμβολιασμούς: «Ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης της πόλης, όπως και συμπολίτες μας, μιας κάποιας ηλικίας. Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα. Όσοι έχουμε κάποιο αξίωμα θα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα».

Ερωτηθείς για το εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Άρης που αγόρασε, είπε: «Το έχω πει πολλές φορές, είμαι ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ξέρω πολύ καλά την δυσκολία που έχουν οι ομάδες όπως η ΚΑΕ Άρης, ΠΑΟΚ, και Ηρακλής. Εγώ θλίβομαι πολύ γι'αυτή την εικόνα γιατί κάποτε αυτές οι ομάδες ήταν στις υψηλότερες θέσεις. Τώρα, βλέπουμε την βαθμολογία ανάποδα. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια. Οι ΚΑΕ, ανήκουν σε ανθρώπους της πόλης που προσπαθούν να βοηθήσουν. Το ίδιο έκανα και με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και θα κάνω και με τον Ηρακλή».

Για τον σεισμό: «Τον αισθάνθηκα ναι, υπήρξαν και μετασεισμοί. Η χώρα είναι σεισμογενής γενικότερα, εφόσον δεν είχαμε ζημιές το ξεχνάμε».


Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.