Ζέρβας: «Ελπίζω να... δυσαρεστηθεί και να με κεράσει ο Μπακογιάννης»

Metrosport Team20 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού τον οποίο θα παρακολουθήσει μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε:

Για τον τελικό και τη συνύπαρξη με τον Κώστα Μπακογιάννη: «Είμαι έτοιμος. Να είναι και η ομάδα έτοιμη. Ελπίζω τη μέρα της γιορτής μου, όπως και του Κώστα Μπακογιάννη να… δυσαρεστηθεί αυτός. Εύχομαι να δούμε έναν ωραίο αγώνα και να συνεχίσουμε την παράδοση με τις κατακτήσεις των κυπέλλων. Είναι ευκαιρία να βρεθούμε με τον Κώστα που έχει παναθηναϊκά αισθήματα. Υποσχέθηκε πως όποιος χάσει, θα κεράσει. Ευκαιρία, λοιπόν, να με κεράσει. Δυο ομάδες με μακρά παράδοση σε τελικούς, είναι σημαντικό να το γιορτάσουμε. Θα είναι πολλές χιλιάδες οπαδοί των δυο ομάδων και είναι μία ευκαιρία να δείξουν την αγάπη για τις ομάδες τους και για το άθλημα το οποίο ταλαιπωρήθηκε φέτος».

Μια πρόβλεψη για τον τελικό: «Είναι δύσκολα στον τελικό. Μετά από 60 παιχνίδια στη σεζόν και τα πλέι οφ που δεν ξέρω γιατί γίνονται στη χώρα μας, αλλά τα ματς της Ευρώπης που για τον ΠΑΟΚ ήταν μέχρι τον Απρίλιο. Αλλά για μια ομάδα δε μετρά μόνο η κούραση αλλά και η ικανότητα και η αποφασιστικότητα».

Ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης: «Δεν μπορώ να πω, είναι πολλοί. Αυτός που θα βάλει το γκολ για να κερδίσουμε (γέλια)».

Κλείνοντας, είπε: «Εύχομαι καλό ταξίδι, να ζήσουν όλοι μια ποδοσφαιρική γιορτή και να γυρίσουν ασφαλείς. Δεν πάμε σε πόλεμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.