Ζέρβας: «Πρωτοχρονιάτικο δώρο η διάκριση στο CNN- Δεν επαναπαύομαι, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης, μιλώντας για την επιλογή του CNN Travel να συγκαταλέξει στους τοπ-7 προορισμούς παγκοσμίως για το 2023, την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5: « Η διάκριση αυτή ήταν ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο, όπου μετά τις επιτυχίες που είχαμε με το περιοδικό Times και τους The Guardian, ήρθε την πρωτοχρονιά και η συγκεκριμένη διάκριση από τον global editor του Times. Ήταν απίστευτο που η εικόνα του Λευκού Πύργου ήταν μαζί με το Νεπάλ και τα νησιά Φίτζι.

Μια εξαιρετική διάκριση, καθώς με αυτό τον τρόπο η Θεσσαλονίκη μπαίνει στον παγκόσμιο χάρτη. Και μάλιστα  το άρθρο αναφέρεται σε αυτά που είχαμε θέσει ως στόχους και δουλέψαμε πάνω σε αυτούς. Δηλαδή την γαστρονομία, το μετρό , τις υποδομές μας και όλα αυτά που είχαμε σχεδιάσει με πολύ δουλειά και κόπο. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλα αυτά.

Κάνουμε πολύ δουλειά και για αυτό χάρηκα πάρα πολύ που ο λευκός πύργος είναι ανάμεσα σε τόσο σημαντικά μνημεία και ξεχωρίζει. Αυτό φάνηκε και από την προσέλευση των ξένων στη Θεσσαλονίκη την περίοδο των εορτών, καθώς είχαμε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Πλέον είναι ένας διεθνής προορισμός η Θεσσαλονίκη. 

Δεν επαναπαύομαι όμως. Η δουλειά βγάζει τα αποτελέσματα και η επόμενη μέρα θα είναι ακόμη πιο καλή , θα γίνει πιο αναγνωρίσιμη και πιο ελκυστική η πόλη μας. Θα πάρει το ρόλο που πρέπει να έχει σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.