Ζεράρ Πικέ: «Είχε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι» αναφέρει Ισπανός ρεπόρτερ

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2022

Πικέ και Σακίρα απασχολούν τους τελευταίους μήνες τα media με τον χωρισμό τους, αλλά και όσα βγαίνουν στην φόρα από την πολυετή σχέση τους.

Τελευταία εξέλιξη είναι ο ισχυρισμός του Ισπανού δημοσιογράφου Τζόρντι Μάρτιν ο οποίος ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο αντάλλαξαν ερωτικά μήνυματα και συναντήθηκαν μετά τον χωρισμό της Ραφαέλι, από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός δημοσιογράφος είχε σημειώσει: «Το ρήγμα μεταξύ τους ξεκίνησε επειδή η Σακίρα, βρήκε μηνύματα με την Ραφαέλι και δεν ήταν απλά μυνήματα, υπήρχε κάτι περισσότερο. Είχαν κανονίσει ιδιωτικές συναντήσεις».

Μάλιστα ο παπαράτσι είχε γράψει στο Twitter: «Έστειλα τις πληροφορίες σε μια πηγή κοντά στη Σακίρα πριν από λίγες ημέρες. Μετά από λίγο, τελικά κατάφεραν να επαληθεύσουν τη σχέση του Πικέ με την Ραφαέλι το 2012. Ακόμα πριν από λίγες μέρες μίλησα με έναν στενό φίλο της Ραφαέλι, ο οποίος ήταν και φίλος μου για πολλά χρόνια, ο οποίος επιβεβαίωσε τον λόγο για τις συχνές επισκέψεις του μοντέλου στη Βαρκελώνη εκείνη την εποχή. Η Σακίρα σοκαρίστηκε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.