Ζει και αναπνέει να δει και πάλι τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή

Metrosport Team14 Απριλίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαϊρης

Το έχουμε γράψει πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε, γιατί εισπράττουμε τα μηνύματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο ΠΑΟΚ είναι τρόπος ζωής και έκφρασης για πολλούς Έλληνες. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ο Αθανάσιος Αρκομάνης. Ο καπετάνιος από την Άρτα, έχει δύο μεγάλες αγάπες. Τον Δικέφαλο Αετό και τον πεντάχρονο γιό του, Σεραφείμ, που είναι επίσης παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ.

Από μικρό παιδί, ο Αθανάσιος Αρκομάνης με καταγωγη απο την Άρτα, είχε μεγάλη αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Είναι καπετάνιος στην pantheon tankers με πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι πάντα δίπλα στον Δικέφαλο Αετό, έστω κι αν λείπει το μεγαλύτερο διάστημα στις θάλασσες. Με ποιους τρόπους; 

Ενεργά, πολύ ενεργά, με αγορές εισιτηρίων διαρκείας σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, με συνεισφορά γευμάτων σε άπορους συνανθρώπους μας στην Άρτα, αλλα και με ιδιαίτερη αγάπη και συνεισφορά στα μέρη του. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ειναι λίγο πριν φύγει και πάλι για τα ξένα...με τον αγαπημένο του γιο, τον Σεραφείμ. Ζει και αναπνέει να δει ξανά τον Π.Α.Ο.Κ. πρωταγωνιστή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.