Zαζόπουλος: «Τιμή μου»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Ο Αγγελος Ζαζόπουλος είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Μακεδονικού για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Ελληνας προπονητής  έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες και σε δηλώσεις του στη «Μetrosport», τόνισε:

«Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω την ομάδα.  Ο Μακεδονικός έχει πολλά σπορ και αθλητές. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό για τον σύλλογο. Ανήκω στην οικογένεια του συλλόγου καθώς το παιδί μου είναι στην ακαδημία. Πλέον, έχω πιο σημαντικό ρόλο.  Ελπίζω να βοηθήσω το ποδοσφαιρικό τμήμα». 

Ο Μακεδονικός καλωσόρισε τον νέο προπονητή της ομάδας, τονίζοντας: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός καλωσορίζει τον Άγγελο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και στην πρώτη του πρόκληση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο μας». 

Το ντεμπούτο του Αγγελου Ζαζόπουλου θα γίνει την Τρίτη 4/4 με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, καθώς το σαββατοκύριακο ο Μακεδονικός δεν έχει αγώνα λόγω της απόσυρσης του Απόλλωνα Λάρισας. 

Τέλος, το προπονητικό επιτελείο, μετά την φυγή των Αμανατίδη-Κόντου, παραμένει ως έχει. Δηλαδή, ο Νούλης Σιαμίδης συνεχίζει ως προπονητής τερματοφυλάκων, ο Κώστας Στατερούδης ως αναλυτής και ο Δημήτρης Γκούντας ως βοηθός προπονητή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.