Ζαζόπουλος: «Παίκτης φαινόμενο ο Τζόλης»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Ζαζόπουλος.

Ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον Χρήστο Τζόλη, μίλησε αναφορικά με τον παίκτη του Δικεφάλου, που με τα δύο γκολ τα οποία σημείωσε απέναντι στην Μπεσίκτας, συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγγελος Ζαζόπουλος στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Είναι παίκτης φαινόμενο, από αυτούς που παίζουν κατευθείαν. Δεν είναι παίκτης που χρειάζεται να περιμένει να μεγαλώσει για να παίξει. Τον εξιτάρουν τα μεγάλα παιχνίδια, και η συγκέντρωση του ανεβαίνει σε τέτοια παιχνίδια. Εχει το στυλ του Τίμο Βέρνερ, αλλά στεναχωρήθηκα όταν το είπα αυτό γιατί σκέφτηκα μήπως ήμουν υπερβολικός. Κρίμα που δεν σκόραρε και το τρίτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε απέναντι του έναν νεαρό αλλά καλό τερματοφύλακα».

Για να επισημάνει: «Ο Τζόλης έβαλε ξανά δύο γκολ απέναντι στην Μπεσίκτας στα τμήματα υποδομής στις ηλικίες κάτω των 12 ετών. Τότε όχι μόνο είχε σκοράρει δύο γκολ, αλλά είχαμε κερδίσει με το ίδιο σκορ, 3-1. Ευχόμαστε όλοι ότι πρέπει να υπάρχει ένα κράμα, νέων και αγωνιστικής εμπειρίας. Η Ελλάδα σαν χώρα ωριμάζει σε αυτό το επίπεδο και ελπίζω ο Χρήστος να ανοίξει τον δρόμο και για άλλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.