Zαζόπουλος: «Τι συμβουλεύω στον Τζόλη για τη Νόριτς!»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2021

Ένας από τους πρώην και ίσως ο αγαπημένος προπονητής του Χρήστου Τζόλη, Άγγελος Ζαζόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Μetropolis 95,5 και στην εκπομπή «Η Σέντρα», για να σχολιάσει την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή στην Νόριτς και την Πρέμιερ Λιγκ.

Μέσω του Metropolis 95,5 ο Άγγελος Ζαζόπουλος συμβούλεψε τον πρώην παίκτη του και εξέφρασε την χαρά του για την μετακίνηση του Χρήστου Τζόλη στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, όπως ανέφερε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Τι σκεφτήκατε όταν ακούσατε την είδηση μεταγραφής του Χρήστου στην Αγγλιά;

«Πήρα μεγάλη χαρά και είναι μια ανακούφιση γιατί οι κόποι της δουλειάς πολλών χρόνων, έπιασαν τόπο και κατέληξε Πρέμιερ Λίγκ. Οπότε δεν μπορείς να μην χαίρεσαι και ξέρω ότι ο Χρήστος θα αφοσιωθεί και θα ανακουφιστεί λίγο από το μπέρδεμα που είχε πιθανά στο μυαλό του και στις προτεραιότητες του. Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις που μου έρχονται, φυσικά είναι πολύ σημαντικό που πηγαίνει στην Πρεμίερ Λίγκ, είναι για εμένα το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Αυτό βέβαια, θα του δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες γιατί είναι ένας σύλλογος που έχει στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με ομάδες που έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, με ταχύτητα και ποιότητα που είναι στο υψηλότερο βαθμό στον κόσμο. Οπότε αυτό σημαίνει, ότι οι ευκαιρίες που έχουν οι επιθετικοί είναι λιγότερες και η σκληρή δουλεία χωρίς την μπάλα αλλά και η συνέπεια του είναι η λύση αν θέλει να κάνει βήματα μπροστά. Φυσικά εύχομαι υγεία, να μας κάνει χαρούμενους και να τον παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις.»

Είχατε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί του;

«Δεν θα ήθελα αυτές τις στιγμές να τον ενοχλώ γιατί νομίζω ότι πολύ κόσμος θα ήθελε να του ευχηθεί. Κάποια στιγμή σίγουρα θα τον καλέσω. Θα περιμένω να περάσουν λίγες ημέρες, βέβαια έχουμε και καιρό να μιλήσουμε λόγω της κατάστασης.»

Φαινόταν ότι θα κάνει το επόμενο βήμα;

«Νομίζω ότι εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα τα πράγματα για τον Χρήστο, φυσικά μπορώ να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου. Πριν περάσει ένας χρόνος συνεργασίας μας, είχα πει ότι δεν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεχνιέται εύκολα. Μέσα σε αυτό το χρόνο, πρόλαβε και «έδεσε» πάρα πολλά πράγματα, διαχειρίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό κάποιες από τις δυσκολίες και βλέπουμε ότι πριν ολοκληρωθεί ένας χρόνος βρίσκεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αυτό είναι ένα παράσημο αυτής της χρονιάς. Πιστεύω ότι όλα όσα έμαθε θα τα χρησιμοποιήσει για το συμφέρον και την βελτίωση της καριέρας του.» 

Αν θα έπρεπε να βελτιώσει έναν τομέα για να τα καταφέρει στην Πρέμιερ Λίγκ, ποιος θα ήταν αυτός;

«Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορώ να το κάνω αυτό, δηλαδή να του δώσω συμβουλές στο κομμάτι το έξω-αγωνιστικό. Βέβαια, στο αγωνιστικό κομμάτι θα πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα και να είναι συνεπής σε αυτά που του ζητάνε από την ομάδα γιατί είναι προφανές ότι υπάρχει ένας στόχος. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να χάσει το ελεύθερο κομμάτι του παιχνιδιού του και το θράσος που έδειξε στο πρώτα του βήματα στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.