Ζαραδούκας: «Τα Άρης-ΠΑΟΚ είναι ένας ποδοσφαιρικός πόλεμος»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Αρη, Γιάννης Ζαραδούκας, και μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και συνολικά για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1 που ξεκινούν την αύριο (19/3).

Μεταξύ άλλων όσα είπε για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι, μην το ξεχνάμε αυτό. Ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη το ζει ξεχωριστά το ντέρμπι, θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι γιατί βλέπω πως οι δύο ομάδες έχουν γερές βάσεις. Δεν χωρούν προγνωστικά. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ βελτιωμένος, ο Αρης έχει δέσει πλέον οπότε περιμένω πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα κριθεί στο ομαδικό πνεύμα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός σε αυτό το κομμάτι, ο Αρης τώρα έχει αρχίσει να το βρίσκει. Οι προσωπικότητες παίζουν ρόλο στα ντέρμπι, μπορεί ένας παίκτης να είναι εξαιρετικός στα μικρά ματς και στο ντέρμπι να εξαφανιστεί. Οι παίκτες σκέφτονται μόνο εκείνο το ματς και όχι το παρελθόν, είναι ένας ποδοσφαιρικός πόλεμος».

Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1: «Παίζουν πολλά ρόλο στα πλέι οφ, όπως το πρόγραμμα των ομάδων. Κάθε αγωνιστική δεν βλέπουμε πως θα πάει το θέμα μέχρι το τέλος της διαδικασίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.