Ζαραδούκας: «Οι ομάδες του Λουτσέσκου πάντα είναι καλύτερες στον δεύτερο γύρο»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη, Γιάννης Ζαραδούκας, και μίλησε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 που επιστρέφει σε δράση.

Μεταξύ άλλων όσα είπε για τον δεύτερο γύρο της Superleague 1: «Νομίζω πως θα πάει στο ίδιο μοτίβο όπως στον πρώτο γύρο, ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρο προπονητή που μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει πολύ, πατάει στα πόδια του, γίνεται ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει γερές βάσεις, έχει τα νέα παιδιά και ξέρουμε πως η ομάδα του Λουτσέσκου είναι πάντα καλύτερη στον δεύτερο γύρο. Ο Αρης έχει βελτιωθεί. Αυτό που μου αρέσει στον Παναθηναϊκό είναι πως είναι όλοι συνειδητοποιημένοι, ακόμη και οι φίλαθλοί του. Ολοι ξέρουν τις τακτικές των υπολοίπων, οι ουραγοί θα παλέψουν όσο μπορούν και σίγουρα όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Εγώ ήμουν με την Αργεντινή. Ο Μέσι επειδή είναι μεγάλος παίκτης διαχειρίστηκε σωστά την πίεση που υπήρχε για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εγώ όταν ήμουν μικρός είχα τρέλα με τον Λιζαραζού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.