Ζαραδούκας: «Ο Φετφατζίδης είναι πολυτέλεια, ταιριάζει στον Άρη»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Γιάννης Ζαραδούκας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Φετφατζίδη και την ενδεχόμενη επιστροφή του στους «κίτρινους» και την φετινή πορεία του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε

Αρχικά ανέφερε: «Ο Φετφατζίδης είναι μια πολυτέλεια και πιστεύω πως ταιριάζει στη νοοτροπία του Άρη πάρα πολύ. Είναι σημαντικός ένας παίκτης που έχει δεθεί με τον κόσμο και τη διοίκηση να επιστρέφει, καθώς έχουμε δει ότι υπάρχει πάλι καλή συνεργασία».

Για το αν μπορεί ο Γιάννης Φετφατζίδης να επιστρέψει στον Άρη: «Είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής και τυχερός στο οικονομικό σκέλος στην καριέρα του και πλέον του αρέσει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, νομίζω ότι μπορεί να φύγει από την ομάδα που ανήκει και να επιστρέψει στον Άρη.

Είναι δύσκολα στο Κατάρ, περνάει πολύ δύσκολα. Ναι μεν είναι τα χρήματα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πολύ μακριά». 

Για την πορεία του Άρη: «Ανέβηκε πολύ στη συνείδησή μου. Γιατί κράτησε τον προπονητή του μετά από όσα έγινα, δείχνοντας πως είναι μεγάλη ομάδα. Ο Άκης Μάντζιος κατάλαβε πως έχει εμπιστοσύνη και δείχνει πλέον το έργο του. 

Πλέον η ομάδα έχει την ταυτότητά της και είναι στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Μπορεί να κάνει τη διαφορά πλέον. Άμα πάρει και τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν πηγαίνει στη 3η θέση. Αυτό θα σημαίνει ότι θα πηγαίνει πάλι για Ευρώπη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Όλες οι ομάδες περνάνε μια δύσκολη περίοδο, δεν του πηγαίνουν και τα αποτελέσματα. Στις λεπτομέρειες χάνει κάποιους βαθμούς. Φαίνεται πως ακόμα ψάχνουν τα πατήματά τους, γιατί από εκεί που πηγαίνεις για πρωτάθλημα ξαφνικά να μένεις πίσω τόσους βαθμούς από τον πρώτο είναι πολύ δύσκολο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.